Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ikjbgpkp/aa70.razvitie.bg/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1422
Златни значки на "Развитие" за Калоян Левтеров и треньора му Станкович - Александър Александров

Златни значки на “Развитие” за Калоян Левтеров и треньора му Станкович

Младежкият ни национал по плуване Калоян Левтеров и личният му треньор Жорж Станкович получиха почетните Златни значки на „Развитие“.

Главният мениджър на корпорацията, Александър Александров, ги отличи за впечатляващите резултати на Калоян, който в края на април подобри на два пъти националния рекорд на 50 м. гръб за 15-17-годишни.

Преди повече от година „Развитие“ пое грижата за младия талант и той вече се очертава като една от големите надежди на родното плуване.

Разговорът в офиса на корпорацията се концентрира върху предстоящите ключови състезания на Калоян с националния отбор – европейско и световно първенство, както и за програмата на „Развитие“ за подкрепа на рекордьора.

Калоян потвърди и готовността си да се включи в доброволческия корпус, който създава „Развитие“ във връзка с кампанията за набиране средства за деца на загинали или пострадали служители от системата на МВР. Инициативата е в рамките на Националното първенство по мини футбол за служители на МВР, които играят за „Купата на Развитие“ и чийто Генерален спонсор е корпорацията.