Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ikjbgpkp/aa70.razvitie.bg/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1422
Отбори на МВР започват национален благотворителен турнир по мини футбол за Купата на "Развитие" - Александър Александров

Отбори на МВР започват национален благотворителен турнир по мини футбол за Купата на “Развитие”

Корпорация „Развитие“ стана Генерален спонсор на Националния турнир по минифутбол за служители от системата на МВР.

 

В офиса на корпорацията бе подписано Споразумение за тристранно сътрудничество между главния мениджър на „Развитие“, Александър Александров, комисар Чавдар Атанасов, директор на „Спортна асоциация – МВР“ и Петър Дилчев, председател на Сдружение „Българска Асоциация Мини Футбол“.

В рамките на няколко месеца верига от регионални турнири в 16 областни градове в страната ще излъчи финалисти, които ще играят в навечерието на празника на МВР – на 3 и 4 юли на базата на БФС в „Бояна“, за Купата на „Развитие“.

По идея на корпорацията мащабното събитие ще има силна благотворителна насоченост за подпомагане децата на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения служители на МВР. Особен ангажимент към инициативата има политическото и професионално ръководство на вътрешното ни ведомство.

Освен дарението, което ще направи „Развитие“, корпорацията ще привлича и свои партньори за спонсори. По време на всички турнири в страната специални екипи от доброволци на „Развитие“ ще набират дарения и ще информират зрителите и любителите на мини футбола за инициативата.

 

След изиграването и на финалния турнир в София цялата събрана от доброволците и спонсорите сума ще бъде предоставена на фонда, създаден в подкрепа на децата и семействата на загинали и пострадали служители.

Обсъжда се идеята подобни благотворителни турнири да станат традиционни и да се провеждат всяка година.