Новата кауза на “Развитие” и доброволците й

Доброволческият корпус, създаден от „Развитие“ вече има своята „информационна стена“. Тя е в офиса на корпорацията, представя визитките на доброволците и призива на главния мениджър Александър Александров за дарения.

Кампанията е във връзка с Националния турнир по мини футбол за служители от системата на МВР. „Развитие“ е генерален спонсор на мащабната проява, която има за цел събиране на средства, с които ще бъдат подпомогнати деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения служители на МВР.

Корпорацията е привлякла за спонсори няколко свои бизнес партньори, но ще се разчита и на допълнителни дарения. За целта доброволците ще пътуват до градовете в страната, където ще се играят турнирите за излъчване на 16-те финалисти за заключителния турнир в София. Те ще са в услуга на тези от публиката, дошла да гледа мачовете, които искат да дарят средства за благородната инициатива.

„Информационната стена“ не е запълнена, като предстои да се появят визитките и на още доброволци.

Двудневният финален турнир ще се проведе в навечерието на Празника на МВР – 3 и 4 юли, на Националната футболна база “Бояна”, където отборите ще играят за „Купата на Развитие“. След края му събраната от спонсори и дарения сума ще бъде предоставена на фонда, създаден в подкрепа на децата и семействата на загинали и пострадали служители.