Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ikjbgpkp/aa70.razvitie.bg/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1422
С премиера в Русе завърши годината на "Автобиография на оптимизма" - Александър Александров

С премиера в Русе завърши годината на “Автобиография на оптимизма”

Последната премиера за 2019 година на „Автобиография на оптимизма“ бе в Русе. В Музея на спорта в ОЗК Арена се събраха и възрастни, и деца, които се срещнаха с автора Александър Александров.

Това е шестото представяне на книгата пред публика след премиерите в Габрово, Сливен, Варна и софийските – в Книжен център Гринуич и Културен дом Люлин.

И в Русе сред акцентите бе темата за благотворителността, която присъства трайно в цялата книга. Авторът отново подчерта това, че за дарителството не е достатъчно само осигуряването на материалния рeсурс, а съпричастността и личното ангажиране.

Припомняме, уникалното издание адаптира в книжен формат тригодишното присъствие на автора във Фейсбук.

За 2020 година се планират и нови срещи с читатели в други градове на страната. Самото разпространение на книгата представлява благотворителна инициатива, тъй като средствата от всички продажби се използват за дарителски проекти.