Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ikjbgpkp/aa70.razvitie.bg/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1422
„Развитие“ започва нов филм – за волята, силата и победния дух - Александър Александров

„Развитие“ започва нов филм – за волята, силата и победния дух

Корпорация „Развитие“ започва снимките на нов документален филм. Екипът е същият – режисьорът Антон Радославов и операторът Божидар Симеонов, с които до момента са реализирани лентите „Острови на нормалността“, „Късчета от нематериалната Вселена“, „Семената на доброто“.

Този път целта е задаващото се голямо събитие за родния баскетбол – Европейското първенство по баскетбол в колички за мъже. От 29 юли до 3 август София ще посрещне 7 европейски отбора, които заедно с българските национали ще играят в зала „Триадица“.

„Развитие“ е генерален спонсор на турнира – още една причина за решението да се направи филм за тези изключителни състезатели.

Лентата ще проследи техните здрави битки на терена – за всяка топка и победа, но и извън – за пълноценен и достоен живот. За баскетболистите в колички спортът е мотиватор, а отборът – второ семейство, източник на опора и хъс.

Първи пред камерата застана лидерът – доайенът на националния отбор и отбора на София Балкан – Борис Томов.

Историите, които ще разкажем завладяват със своя позитивизъм, с волята, силата и характера на тези мъже.

Надяваме се заключителните кадри – от самото първенство, да ни донесат и много победни емоции.

Но каквото и да стане, лентата вече се върти.