Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ikjbgpkp/aa70.razvitie.bg/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1422
Няколкостотин подрастващи бяха подкрепени да спортуват през текущата, за мен юбилейна година - Александър Александров

Няколкостотин подрастващи бяха подкрепени да спортуват през текущата, за мен юбилейна година

Калоян Левтеров с треньора Станкович, след поредния медал и рекорд ! Но той е един от няколкостотин подрастващи чиито занимания с любимия спорт бяха подкрепени през текущата, юбилейна за мен година ! Стана така, че някои светски мероприятия отпаднаха за да бъдат финансирани спортистите !

Всъщност аз прзнувах моята седемдесета годишнина в тесен семеен кръг, а подкрепих 14 различни спортни събития, от които 4 европейски първенства ! Освен това, за първи път ги ценообразувах и съобщих сумата на официалното представяне на моята автобиогрфия в “Книжен център Гринуич”.

Тя е около 120 хил. лева и бях силно аплодиран от присъстващите ! Това малко ме позачуди, защото очаквах аплаузи по-скоро за моите писателски умения, отколкото за една цифра. Но това ме наведе на мисълта дали не мога да “изчисля” цялата моя благотворителна дейност. Всъщност вие скоро ще я видите описана в един материал “70 години 70 добри дела”.

Той е инициран и написан от екип на “Развитие” с помоща на спортни журналисти от “старата гвардия” ! Но така или иначе си дадах сметка, че е много трудно  да го направя и за това изчислих само за последните 5 години 2015 – 2019 !

Вие ще видите тази сметка в Последслова на материала. Кориозно е, че намерих бюджета на футболния Академик /София/ за една от годините през, която го управлявах и финансирах. Сумата е в щатски долари, защото левовото й изражение е десетки милиони лева!

Става дума за 240 хил. щатски долара и то преди 20 г., когато покупателната способност на тази валута е доста по-висока от настоящата. Но тази сметка няма да направя !

Само ще кажа, че управлявах “Академик” около три години, а тези пари са за последната година. Много инвестиции, стари задължения, покупка на играчи и др., бяха вече извършени !