Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ikjbgpkp/aa70.razvitie.bg/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1422
Наближава "Нощ на звездите", "Развитие" отново помага - Александър Александров

Наближава “Нощ на звездите”, “Развитие” отново помага

Каузата на Енчо Керязов и едноименната му фондация за втора година е и кауза на Корпорация „Развитие“. Всъщност, „Развитие“ отдавна отделя ресурси и емоция за най-различни благотворителни акции, а сега за поредна година подкрепя грандиозното начинание на Енчо – „Нощта на звездите“.

Както и през 2018 година, корпорацията закупи няколко ВИП маси за шоуто и ще покани на тях деца – спортисти от отборите, на които помага. Също така, „Развитие“ ще осигури 10-дневна почивка на две от отличените от фондация „Енчо Керязов“ талантливи деца.

По идея на главния мениджър на „Развитие“, Александър Александров, корпорацията закупи няколко билборда в София и по основните магистрали в страната, които предостави на фондацията за реклама на идващата „Нощ на звездите“.

Винил със специална визия пък бе монтиран и в централата на „Развитие“, а Александър Александров лично и отблизо провери качеството на изработката.