Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ikjbgpkp/aa70.razvitie.bg/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1422
"Автобиография на оптимизма" тръгна по пътя - Александър Александров

“Автобиография на оптимизма” тръгна по пътя

„Моите три години във Фейсбук. Автобиография на оптимизма“ започна своя нормален „книжен живот“. Вече е по реални и виртуални книжарници, дебютира на тазгодишната Алея на книгата, а в петъчния 13 септември бе и първата й премиера. „Първата“, защото са планирани поне четири из цяла България.

Започнахме от Габрово, следващата седмица книгата ще е в Сливен, следват Варна и София.

Както винаги досега в Габрово и това събитие мина в изключителна атмосфера. Авторът Александър Александров бе почетен от кмета на града Таня Христова, която му подари ценна реплика на първия градски печат, както и от шефовете на федерациите по баскетбол и хандбал – Георги Глушков и Росица Бакърджиева. В рамките на благотворителната си дейност „Развитие“ КДА и фондация „Играй с Развитие“ нееднократно са подпомагали детско-юношески прояви и на двете федерации. Дори в момента в Габрово се провежда подкрепена от фондацията Скаут лига по баскетбол за момичета и момчета, родени 2006 година.

Премиерата на „Автобиографията“ събра много деца, спортни деятели, представители на обществеността и бизнеса в Габрово.

Авторът разказа за своята дейност във Фейсбук и философията си за същността на тази социална мрежа. Аудиторията разбра как е възникнала идеята за адаптирането на един фейсбук профил в класически книжен формат.

Александров чете откъси от автобиографията си, голяма част от които свързани със събития именно в Габрово.

Звуча и много музика, тъй като тази книга освен, че може да бъде четена и разглеждани множеството й фотоси, може и да бъде слушана.

Авторът подари много книги, имаше и множество продажби, което е добрата новина, тъй като всички постъпления от изданието влизат по сметките, финансиращи дарителските програми на „Развитие“.

Вечерта по традиция завърши с дълго раздаване на автографи.